085-0655-355 Bereikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 22.00

Over de oprichter

Woningontruiming van der Spoel

Harmen van der Spoel

Lekker fysiek aan de slag, hard werken en praktische problemen oplossen: een echte nuchtere Fries, met een no-nonsense aanpak. Lange tijd werkte ik in de elektrotechniek, maar eigenlijk wilde ik graag met mensen werken, iets voor ze doen. Dat zit in mijn aard. Kom ik ergens en er zit een plankje los? “O, dat doe ik wel even” en ik los het meteen op.

Bij het overlijden van mijn opa, was het dan ook vanzelfsprekend dat ik zorgde voor de volledige ontruiming van zijn woning. Het was een moeilijke tijd voor mijn familie en de onderlinge banden en belangen. Ik kon daarbij veel hulp bieden en dat gaf voldoening. Via via werd ik vaker gevraagd voor dit soort klussen.

Zo kwam het allemaal geweldig samen: mijn technische achtergrond, de wens om mensen blij te kunnen maken en mijn praktische en probleemoplossende manier van denken. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga ik elke dag fluitend aan de slag.

“Prachtig om spullen die geen nut meer hebben weer ergens te brengen waar ze wel nodig zijn.”

Woningontruiming met de juiste zorg

Woningontruiming van der Spoel heeft alles in huis om uw ontruiming goed te laten verlopen. We weten dat het ontruimen van een woning emotioneel kan zijn, en naast dat ook een zware klus is. Daarom nemen we de tijd voor u en uw woning. Wij zijn een klein team en houden van persoonlijk contact. Op die manier kunnen we ons werk afstemmen op de wensen van de klant. We zorgen dat alles op de goede plek terecht komt en we de ontruiming piekfijn kunnen afsluiten. Woningontruiming op maat!

 

‘’Of het nu gaat om de oude kledingkast of de retro kleren die erin zitten; wij doen ons best om iemand te vinden die het met liefde in een nieuw huis neemt’’.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.