Over de oprichter

Harmen van der Spoel

Lekker fysiek aan de slag, hard werken en praktische problemen oplossen: een echte nuchtere Fries, met een no-nonsense aanpak. Lange tijd werkte ik in de elektrotechniek, maar eigenlijk wilde ik graag met mensen werken, iets voor ze doen. Dat zit in mijn aard. Kom ik ergens en er zit een plankje los? “O, dat doe ik wel even” en ik los het meteen op.

Bij het overlijden van mijn opa, was het dan ook vanzelfsprekend dat ik zorgde voor de volledige ontruiming van zijn woning. Het was een moeilijke tijd voor mijn familie en de onderlinge banden en belangen. Ik kon daarbij veel hulp bieden en dat gaf voldoening. Via via werd ik vaker gevraagd voor dit soort klussen.

Zo kwam het allemaal geweldig samen: mijn technische achtergrond, de wens om mensen blij te kunnen maken en mijn praktische en probleemoplossende manier van denken. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga ik elke dag fluitend aan de slag.

“Prachtig om spullen die geen nut meer hebben weer ergens te brengen waar ze wel nodig zijn.”

Harmen van der Spoel

Woningontruiming met de juiste zorg

Woningontruiming van der Spoel heeft alles in huis om uw ontruiming goed te laten verlopen. We weten dat het ontruimen van een woning emotioneel kan zijn, en naast dat ook een zware klus is. Daarom nemen we de tijd voor u en uw woning. Wij zijn een klein team en houden van persoonlijk contact.

Op die manier kunnen we ons werk afstemmen op de wensen van de klant. We zorgen dat alles op de goede plek terecht komt en we de ontruiming piekfijn kunnen afsluiten. Woningontruiming op maat!

‘’Of het nu gaat om de oude kledingkast of de retro kleren die erin zitten; wij doen ons best om iemand te vinden die het met liefde in een nieuw huis neemt’’.

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.