085-0655-355 Bereikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 22.00

Inboedel opkopen

 LET OP: Wij bieden geen geld voor een aantal items of “gewone inboedel” Lees Verder voor meer info...

Het kan zomaar gebeuren: u moet op korte termijn verhuizen en snel van uw spullen af. Bijvoorbeeld bij emigratie, echtscheiding, overlijden of verhuizing naar een zorginstelling. Maar u wilt uw spullen niet zomaar weggooien. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. We helpen u uitzoeken wat nog waarde heeft en wat nog bruikbaar is voor anderen.

Inboedel over? gooi niets zomaar weg!

Als wij de gehele ontruiming van uw woning voor u gaan verzorgen dan kijken we wat de mogelijke verkoopwaarde van uw waardevolle spullen zou kunnen zijn.
We kennen de markt en we kunnen goed inschatten wat de actuele handelswaarde is van uw spullen. Een percentage van dit bedrag brengen we vervolgens in mindering op uw offerte.

Bij waardevolle spullen gaat het om verzamelaarsobjecten, kunst, antiek of designmeubels, boeken, zilverwerk, sieraden en curiosa.
Bij stukken met een hoge waarde werken we samen met een veilighuis en kunnen we voor u de verkoop verzorgen.

Huisraad, witgoed, gangbare meubels en kleding worden in overvloed aangeboden. Wanneer wij de ontruiming voor u verzorgen, dan zorgen we er voor dat deze spullen op de juiste plek terecht komen zodat u er een ander blij mee maakt.

Deze categorie spullen kopen we niet op. Wel kunnen we er voor zorgen dat deze spullen voor u vervoerd worden naar een maatschappelijke instelling. We brengen daar alleen de tijd voor in rekening die we er mee bezig zijn.

Bij het ontruimen van uw woning zorgen we dus dat alles op de juiste plek terecht komt en u heeft er geen omkijken meer naar. Ook kunnen we uw huis bezemschoon opleveren volgens de eisen van een verhuurder of makelaar.

 

>> Meer over woningontruiming

>> Meer over bezemschoon opleveren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.